header-new
Kirjesinisorsapitkä2
Uutiskirje 3/2020

Vertaistoimintaa etänä

Näkövammaiset lapset ry:ssä kokeillaan uusia toimintoja kevään aikana. Nämä tapahtumat saavuttavat toivottavasti monet näkövammaiset lapset, nuoret ja heidän vanhempansa asuinpaikasta riippumatta.

Lapsille ja nuorille

Oo mun kaa! -virtuaalikerho on suunnattu 8-13-vuotiaille näkövammaisille lapsille.
Kuulumisten vaihtoa, tarinointi ja kirjavinkkausta Skypen välityksellä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa maanantaina 27.4. klo 16-17.

Ensimmäinen näkövammaisten nuorten chat järjestetään 28.4. klo 18-19.30. Se on suunnattu 12-17-vuotiaille näkövammaisille. Nuoren täytyy kirjautua Tukinettiin ennen chattiin liittymistä.
Annasilmät tyttöA

Virtuaaliset vertaistreffit

Näkövammaisten lasten vanhemmat kohtaavat verkossa Google hangouts meet -ohjelman välityksellä keskiviikkona 29.4. klo 18.00 ja sunnuntaina 17.5. klo 18.00. Mitä sinulle ja perheellesi kuuluu kotikolossa? Varaa oma kahvi-/teekupponen vierelle ja tule kuulolle.
Kesäkuussa tavataan vanhempien chatissa. Lue lisää
vinj_kissa

Harrasta kotona

Harrastakotona.fi -sivuilla on lapsille ja nuorille ohjeita ja ideoita taiteen kokemiseen, kokeilemiseen ja harrastamiseen. Sivut on avattu 24.4. ja siellä on perjantain aikana ollut viivettä lataamisessa. Käythän tutustumassa myöhemmin, jos sivut eivät avaudu.

Ylen erikoislähetys lapsille

Käy lapsesi kanssa katsomassa Ylen erikoislähetys Koronatilanteesta. Pääministeri Sanna Marin, opetusministeri Li Andersson ja tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen vastasivat lasten kysymyksiin.

Syksyllä tulossa

Näkövammaiset lapset ry:n kevään ja kesän tapahtumia on siirretty syksyyn. Tervetuloa mukaan!
img007
pikkulogo

-lehti ilmestyy viikolla 21.

st-face
50-vuotisbanneri
MailPoet